Finantari nerambursabile

Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti GALAFIR

Anunț vânzare apartament
2021-09-10 00:00:00

U.A.T. COMUNA FILIPESTI, cu sediul in comuna Filipesti, judetul Bacau, organizeaza licitatie publica pentru vanzarea imobilului APARTAMENT, situat în satul Filipesti, str. Radu Beligan, nr. 188, sc. D. et. 2, ap.3, com. Filipesti, jud. Bacau, cu suprafața utila de 67,00 mp, si suprafața construita de 85.74 mp. proprietate a Consiliului Local Filipesti.

La licitatie pot participa atat pesoane fizice cat si persoane juridice;

Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: la cerere, de la sediul instituției.

Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire, este secretariatul din cadrul Primăriei comunei Filipesti, str. Radu Beligan, nr. 121, județul Bacau.

Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: Dacă se ridică de la sediul instituției este de 500 lei/exemplar, ce se achită in numerar la casieria instituției, sau se poate descărca de pe site-ul instituției: gratuit. (din Fisiere atasate).

Dată limită privind solicitarea clarificărilor: 22 septembrie 2021, ora 10.00.

Data limită de depunere a ofertelor: 30 septembrie 2021, ora 10.00.

Adresa la care trebuie depuse ofertele: comunei Filipesti, comuna Filipesti, str. Radu Beligan, nr. 121, județul Bacau Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: într-un singur exemplar, într-un plic sigilat.

Data și locul la care se va desfășură sedința publică de deschidere a ofertelor: 30 septembrie 2021, ora 12.00 la Casa de cultura Radu Beligan, Comuna Filipeşti, jud. Bacau;

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum vi se pare noul site al primariei?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează